Usluge i garancija

Usluge i garancija

Servis

Da bi poboljšane performanse vašeg vozila postale iskustvo za sebe, i to i ostale, obezbedili smo Vam opsežan paket servisnih usluga.

Original

14 day money back guaranteeMušterija dobija stari čip nazad. Ako je neophodno, sami ćemo vratiti originalno setovanje vozila - naravno, besplatno!

Money back garancija

Ako niste zadovoljni našim proizvodom, možete ga vratiti u roku od četrnaest dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Dileri

Za servisere i saradnike nudimo posebne uslove nabavke modifikovanih programa, alata za “Chip Tuning“ garancije i plaćanja.

U mogucnosti smo da pružimo kompletnu uslugu i podrsku u postupku skidanja DPF-FAP filtera na svim tipovima automobila.
Listu sa cenama i uslovima garancije i nabavke alata za dilere možete zatražiti preko e-maila, telefona ili faksa.

24/7 podrška

Obezbedili smo tehničku podršku za naša softverska rešenja.
Molimo pozovite +381 63402222 za svaku vrstu pomoći.

Tehnički saveti

Za one koji su zainteresovani za čip tjuning a hteli bi da budu uvek informisani. Molimo Vas, pozovite naš telefon za tehničku podršku, i informišite se o uslovima i performansama koje će Vaše vozilo imati posle “Chip Tuning“-a.
Sa velikim zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret i napraviti ponudu za bezbedniju vožnju i veću sigurnost Vašeg vozila.

Poboljšanje performansi

Nova era u tjuniranju motornih vozila je započela sa uvođenjem elektronskih uređaja za kontrolu rada motora ECU.
Mi razvijamo modifikacije fabričkog softvera i postižemo primetna poboljšanja performansi automobila, snage i obrtnog momenta, a sve to na osnovu fabrički predefinisanog softvera.
Po pravilu, zajedno sa povećanom efikasnošću i potrošnja goriva se smanjuje za gotovo 15%.
Prednosti poboljšanih performansi su očigledne, modifikujući standardna polja unutar raspona tolerancije, postiže se veća efikasnost motora, značajna ušteda goriva kao i smanjena emisija štetnih gasova i zaštita okoline.

Čip tjuning protiv dodatnog uređaja za kontrolu -"power box"

Pored čip tjuninga, postoji i još jedna varijanta koju nude neki snabdevači. U pitanju je dodatni uređaj za poboljšanje performansi - „Power box”.

Čip tjuning nudi veću slobodu i kreativnost prilikom dorade softvera, prilagodjavanje softvera vozaču i stilu vožnje kao i prepravke na osnovu sugestija vozača.

 

Čip tjuning - eco tuning

Uštedite do 15% goriva vašim vozilom i dobijte do 30% povećanja performansi i obrtnog momenta na bilo kom automobilu ili kamionu.

Pitate se kako? Jednostavno...

Malom optimzacijom na vašem agregatu štedite gorivo pri odgovarajućem načinu vožnje. Sa optimizovanim motorima, veće rezerve snage su vam dostupne na manjem broju obrtaja. Vozač jednostavno menja brzinu ranije nego obično.

Isti motor - drugačiji softver

Dobro urađen čip tjuning je, pre svega, individualna performansa znalaca. Kao pravilo, svaki motor ima posebno tjuniran motorni softver. Puko instaliranje novog softvera na vozilo ili nestručno izvršene promene često vode do neželjenih efekata.

 

Izaberite majstore svog zanata, Smart Tuning tim.

TOP Call Now Button